Xàtiva celebra unes dobles Noces d’Or molt especials

El dia 30 d'aquest mes Antonio Peris & Nieves Anguix i Ascensión Ribera & Jaime Esteve celebraran junts les seues Noces d'Or

2304

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Hui vos presentem una d’aquestes anècdotes xativines que ens animen a continuar estimant els valors familiars: la història de dos matrimonis que comparteixen molt més que vincles de sang.

Fa 50 anys, Toni i Jaime, cosins, es van casar amb Nieves i Sunsi, dos joves amigues que compartien carrer. Si pensem que el fet que tots quatre siguen de Xàtiva pot ser algo habitual, no ho és el fet que les dues parelles es casaren el 30 d’abril de 1972 en la mateixa església, concretament en la Parròquia dels Sants Joans de Xàtiva.

La història d’aquesta coincidència buscada podria haver quedat en una anècdota, però la seua història no acaba ací. Tots quatre van decidir anar junts de viatge de nuvis a Palma de Mallorca i, poc temps després de casar-se, van aconseguir viure en dos xalets adjacents i formar una gran família. Durant aquests 50 anys, els fills i els nets d’aquestes dues famílies van créixer com en una gran família, mantenint una estreta relació que perdura fins hui en dia. “De xiquets, per exemple, anàvem els 10 junts a totes les festes dels pobles del voltant” ens comenta Jesús Esteve, fill de Sunsi i Jaime.

25 anys després del seu casament, tots quatre anaren junts a Itàlia per celebrar les seues noces de plata i, el 30 d’abril d’aquest any, celebraran, també junts, les noces d’or.

Antonio Peris, Nieves Anguix, Ascensión Ribera (Sunsi) i Jaime Esteve

Per a aquest inoblidable esdeveniment, els seus fills i nets han volgut dedicar unes paraules per als seus amfitrions. Així, per al seu net Joan Esteve, tot i que sols ha viscut una part dels 50 anys del seu matrimoni, agraís enormement “veure en el seu dia a dia el que és treballar l’amor, no sols des de la teoria, sinó també des de la pràctica“. Per a Joan, els valors que regeixen la seua vida els ha vist regnar al matrimoni dels seus avis. “Un amor basat en la fidelitat, la paciència, l’esforç, l’empatia i la preocupació per l’altre; un amor que aconsegueix superar tota adversitat, i que els fa unes persones íntegres i dignes de fiar“. Tanmateix, ha sigut testimoni de que l’amor no és sentiment, “és decisió, és morir u mateix per a ser dos, és construir junts un futur enriquidor; tot un exemple a seguir… per a mi un exemple d’or” finalitza.

Des de Portal de Xàtiva ens volem sumar a les felicitacions que han fet els familiars:

Antonio i Cristina: “Moltes felicitats, vos vulguem molt! Ens veiem prompte“.
Patricia, Gustavo i Clàudia: “Moltes felicitats per la boda, molts besets, vos vulguem molt“.
Sonia, Jorge i Naiara: “Molts besets. vos vulguem un muntó, fins a l’infinit. Moltes felicitats per la boda“.

Jose, Sonia, Joan i Irene: “Moltes felicitats per les vostres bodes d’or i la vostra fidelitat. Gràcies pel vostre exemple. Enhorabona pels 50 anys i que sapieu sempre que vos volem molt.”
Jesús, Elvira i Jordi: “Iaios, vos volem felicitar per les vostres bodes d’or, vos volem molt. Que s’ho passeu molt bé eixe dia. Sou els millors iaios, i un coret perque vos vull molt“.
Maria, Joan i Laura: “Bones Noces d’Or. Enhorabona per tots aquests anys. Tenim moltes ganes de celebrar-ho amb vosaltres. Vos volem molt!“.

WhatsApp Portal de Xàtiva