Solopizza Xàtiva

Centelys

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat la sol·licitud de llicència d’obres per a la construcció d’una planta d’hospital de dia i servei d’oncologia a l’Hospital Lluís Alcanyís. Es dóna llum verda així a una important obra que millorarà sensiblement l’atenció als pacients oncològics del departament de salut. El projecte d’execució comporta la inversió de més de 1,2 milions d’euros en una instal·lació sanitària inaugurada el 1984 pel llavors ministre de Sanitat, Ernest Lluch.

Segons els informes tècnics municipals, l’obra té per objecte l’habilitació d’un espai situat a la planta d’accés a l’hospital, per ubicar-hi l’hospital de dia i el servei d’oncologia i resoldre els problemes funcionals que presenten aquests serveis en la seua ubicació actual, a la planta sisena de l’hospital, millorant així les condicions dels pacients. Per al plantejament de les accions proposades en el projecte s’ha seguit tant el pla funcional redactat pel centre, com les seues peticions traslladades en les reunions mantingudes amb el personal de l’hospital i els requeriments del Servei d’Infraestructures de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

La superfície construïda total que preveu l’actuació és de 839,40 m². La dotació d’aquesta ampliació de l’hospital consistirà, bàsicament, en habilitar una àmplia àrea de consultes d’hematologia, oncologia i psicooncologia, a més de consultes d’infermeria i sales de tractaments. També hi haurà una nova zona d’admissió de pacients, sala d’espera, despatxos d’administració, magatzems i serveis de suport per al personal sanitari.

Des de l’Ajuntament de Xàtiva, es valora molt positivament l’actuació, ja que representa una aposta decidida per l’enfortiment de la Sanitat Pública, amb un avanç considerable en les instal·lacions en què es presta aquest servei, que suposarà un clara millora de les condicions assistencials de la qual es beneficiarà la població.

WhatsApp Portal de Xàtiva