Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

L’Ajuntament de Xàtiva ha albergat aquest matí la presentació de l’Aplec de Dramatúrgia i Creació dels Pobles amb el qual s’ha organitzat un taller d’iniciació a l’escriptura teatral, i que s’ha dut a terme amb la presència de la regidora d’Arts Escèniques Reme Sinisterra i l’actriu, sòcia Daveet (Associació d’Escriptores i Escriptors Teatrals) i responsable del taller Paula Llorens.

El taller està organitzat per Teatre de la Lluna i l’Escola Municipal de Teatre del Genovés, mitjançant el Comité d’Arts Escèniques amb la col·laboració de l’AVEEC i el suport de la Diputació de València. És gratuït i tindrà lloc els dies 16, 23 i 30 novembre i 14, 21 i 22 de desembre al Centre Cultural de Xàtiva (CCX), en horari de 19:30 a a 22 hores.

La seua professora serà Paula Llorens, actriu, dramaturga i sòcia d’AVEET, amb un ampli currículum vinculat al món del teatre i reconeixements en la matèria. «Serà un taller d’iniciació, aproximant a l’escriptura teatral amb sis sessions. El perfil sol ser el de gent a la que sempre li ha agradat escriure i té curiositat pel món del teatre o gent amb contacte habitual amb el teatre que mai s’ha animat a escriure», ha indicat, al temps que ha animat a la gent «a perdre la por al full en blanc i a aprendre les principals parts i conceptes de la dramatúrgia. Escriurem i llegirem els treballs dels participants, perquè el fi del teatre és ser posat a escena».

Per la seua part la regidora Reme Sinisterra ha manifestat que «des de la regidoria d’Arts Escèniques apostem per propostes com aquestes dirigides a la gent de la comarca de la Costera que vullga apropar-se al teatre i desenvolupar les seues arts creatives mitjançant el joc i la creació dramàtica. Gràcies per aquesta proposta i per fer-nos partícips d’aquest gran projecte».

Les inscripcions es poden realitzar des de hui fins el 15 de novembre a través dels correus de les associacions organitzadores: teatredelalluna@gmail.com i cultura@genoves.es; o bé a través dels telèfons 670 954 008 (Escola Teatre Genovés) o 661 938 181 (Teatre de la Lluna). El límit de places serà de vint persones.

WhatsApp Portal de Xàtiva