Solopizza Xàtiva

La Ciutat de l’Esport de Xàtiva reunirà a mes de 200 esportistes de tota la província de València

El pròxim dimecres dia 29 de novembre a la Ciutat de l’Esport de Xàtiva es disputarà el primer encontre d’Atletisme en pista per a persones amb diversitat funcional. L’Encontre reunirà a més de 200 esportistes de tota la província de València. Sueca, Silla, Requena, Aiora, València, Massanassa, Castelló de la Ribera, entre altres participaran, junt amb el C.O. La Costera de Xàtiva, en aquest campionat que donarà inici a la temporada atlètica d’aquest col·lectiu, en el que, per mitjà de la Coordinadora de centres ocupacionals (COPAVA) es reuniran en tres ocasions.

La competició, organitzada pel C.O. La Costera, oferirà una combinació de proves oficials d’atletisme en pista i unes altres de proves adaptades per a donar cabuda a qualsevol persona independentment del tipus de discapacitat.

La competició començarà a les 11 del matí amb la prova de relleus 4X100 per acabar amb les proves oficials de 100 metres.

Des del C.O. La Costera es vol convidar a tots els aficionats a l’esport i l’atletisme en particular a què es passen per les instal·lacions de la Ciutat de l’Esport per veure un campionat d’atletisme d’un grup de gent que malgrat les seues limitacions, és capaç de fer esport, i al mateix temps mostrar que també hi ha una altra forma de fer esport. Des del centre ocupacional La Costera, organitzador de l’esdeveniment es comentava, en referència a aquesta competició que L’esport inclusiu ha de ser un referent en la programació esportiva de qualsevol ciutat, qualsevol esport, inclús, de qualsevol club. És una bona manera de col·laborar per fer una societat més justa”.

WhatsApp Portal de Xàtiva