Xàtiva acollirà el 20 de maig la primera trobada de muixerangues “ciutat de Xàtiva” sota el lema “A Xàtiva les muixerangues fem pinya i germanor”

477

Després d’haver actuat per diferents localitats de tot el país i sense tindre encara un any de vida, els 70 membres de la muixeranga de Xàtiva han reunit les forces suficients per organitzar un esdeveniment únic mai vist a Xàtiva.

El dissabte 20 de maig és la data triada pels socarrats per acollir la “I trobada de muixerangues ciutat de Xàtiva” amb la visita de tres colles experimentades com són la Jove muixeranga de València, la muixeranga d’Alacant i la muixeranga de la Safor acompanyades per la colla de dolçainers i tabaleters “La Socarrà”.

La trobada començarà a les 18h amb l’enfaixada de les colles a la plaça del mercat.

A continuació s’iniciarà la cercavila pel C/ Botigues, C/ Trobat i C/ Sant Francesc fent una aturada al monument dels maulets per arribar a l’albereda Jaume I on finalitzarà la cercavila i començaran les actuacions individuals de cada colla.

Finalment i per posar fi a la trobada tindrà lloc un sopar de germanor a l’estació d’Autobusos acompanyat d’actuacions musicals que anunciarem en breu.

WhatsApp Portal de Xàtiva