XATEBA organitza el III Encontre d’Escriptores que se celebrarà el dissabte 26 de febrer

109

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Aquesta trobada, com els anteriorment realitzats són un punt de trobada per a compartir i reflexionar col·lectivament posant en valor a autores presents o passades amb el clar objectiu de facilitar el passe a les joves escriptores que tant han de dir.

En cadascun de les trobades realitzades es visibilitza a una escriptora, il·lustradora, traductora que en aquesta ocasió serà Almudena Grandes Hernández, una estimada escriptora a la qual es troba a faltar pel seu talent i el seu compromís social i polític.

És una activitat en línia amb l’objectiu de XATEBA de portar i acostar la literatura en femení a Xàtiva, de feminitzar la cultura que no sols s’ha de reflectir i promocionar la bona literatura des d’un masculí excloent que ens invisibilitza. Es tracta de reivindicar la cultura violeta, la que visibilitza el talent de tantes dones les obres de les quals no van aconseguir el reconeixement que mereixien.

En aquesta tercera edició es compta amb escriptores, poetes i il·lustradores que compartiran el seu treball i reflexions amb les persones assistents.

Entre elles estan Begoña Chorques Fuster, poeta, escriptora, dramaturga i bloguera. També Inma López Pavía, poeta guanyadora de l’últim premi Ibn Hazm de poesia, M Carmen Palazón Palazón, narradora i bloguera, Alba Fluixá Pelufo que és artista plàstica i gestora cultura i finalment Mónica Richart García, guanyadora del premi València Nova 2018 convocat per la Institució Alfonso El Magnànim

Per a la clausura es compta amb la intervenció d’Emma Gomez Pastor i Alicia Herrero amb la Jove Companya Innovatori de Moviment

L’acte se celebrarà el Dissabte 26 de Febrer a les 19’15 a la Casa de la Cultura.

WhatsApp Portal de Xàtiva