XATEBA convoca el II Concurs Literari “Isabel Iniesta”

68

Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

Per segon any consecutiu i amb motiu de la celebració del Dia del Llibre, XATEBA convoca el II Concurs Literari “Isabel Iniesta. Una activitat iniciada en 2020, que va tenir una gran acceptació i que en la seva denominació, “fa un sincer recordatori d’una companya de l’Associació que mai ens deixarà del tot perquè viu en el nostre record“.

Es pot participar en el concurs en qualsevol de les tres modalitats, prosa, poesia o microrelat en Instagram, totes elles premiades amb un xec per valor de 200 euros a canviar en alguns comerços de la ciutat. El contingut o tema comú dels treballs presentats en qualsevol de les categories gira entorn del tema “No em jutges. Es podran presentar en valencià o castellà sent el termini de lliurament fins al 30 d’Abril. L’extensió dels treballs presentats així com la resta de les bases poden ser consultades en l’adreça: www.xateba.es.

Amb aquesta activitat, XATEBA pretén visibilitzar i posar en valor la immensa capacitat creativa de les dones, capaces d’expressar i sentir des de la literatura emocions i sentiments, en els quals bolquen les seves fantasies, aspiracions i expectatives. L’objectiu del concurs és crear un espai d’exposició i valoració, amb diversos formats.

WhatsApp Portal de Xàtiva