Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Les jugadores del club de futbol xativí van aconseguir uns bons resultats en el seu retorn a les seues respectives competicions, demostrant que no han perdut el bon ritme que havien aconseguit abans de l’aturada causada per la pandèmia.

L’equip amateur de Rocío Hervás, va aconseguir véncer per 3-0 a l’Atlètic Càrcer de manera solvent. Les jugadores locals es van avançar en el marcador al cap de pocs minuts del començament de la trobada amb un gol de Carolina Martí, deixant així el marcador fins al descans. Ja en la segona part, l’equip va continuar amb un joc molt tàctic, mostrant-se amb gran desimboltura en el mig camp i davantera, mentre que la defensa estava compacta i segura, jugant com un bloc. D’aquesta manera a l’equip rival li va anar impossible marcar gol en la porteria de María Benetó, que porta una ratxa de quatre partits mantenint la porteria a zero. El partit va acabar amb dos gols més, anotats per María Sanchis i Idoia Giner.

L’equip infantil cadet dirigit per Alba Revert va tornar a la competició en una trobada jugada en La Canal contra el Drac Force. Les de Revert porten tots els partits de la seua lliga guanyats i són primeres amb només 9 gols en contra i 48 a favor. En el partit es van veure dues parts diferents. Una primera part més igualada i amb un joc menys cridaner del que acostuma l’equip, els tres mesos d’aturada es noten en les jugadores. Així i tot, es van avançar en el marcador per dos gols a un. En canvi, en la segona part l’actitud de l’equip va ser impecable i es pot veure el joc associatiu que els marca des del primer partit de lliga. Finalment, el partit es va resoldre per un clar 1-8 per al Ciutat de Xàtiva amb gols de Mencía (3), María Gumilla, Daniela Madueño, Daniela Ramírez, Lourdes Ordiñaga i Micaela Palacios. Un molt bon resultat que les manté líders en la classificació i que portarà a les de Xàtiva a la disputa, aquest cap de setmana, d’un important partit contra el Miramar, segon classificat de la competició.

L’equip de F-8 dirigit per Nerea Quesada va perdre el seu primer partit després del retorn a la competició, amb un ampli resultat contra el C.F Miramar. La trobada va destacar pel nerviosisme de les locals en la volta de la competició i la falta de ritme competitiu a causa de la mateixa aturada. Així i tot, les del Ciutat de Xàtiva van aconseguir demostrar el seu bon joc d’atac i ficar-se una mica en el partit amb 4 gols marcats per la davantera de la Llosa de Ranes, María.