EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Regidor d’Hisenda, Toni Orea i Ricardo Requena ,Regidor de Promoció Socioeconòmica i 1r Tinent d’Alcalde, de l’ Ajuntament de Canals van visitar la Diputació de València amb la finalitat de reunir-se amb el diputat d’ajudes europees, Bartolomé Nofuentes.

En aquesta reunió, es van tractar assumptes relacionats amb les polítiques municipals existents al voltant de la creació de treball, la promoció dels llocs de treball i el plantejament d’ajudes i beques per a la incorporació en el món laboral dels joves graduats, evitant així, el que la Diputació pretén, que marxen fora els i les nostres llicenciats.

En aquest sentit, Canals s’ha afegit al programa de la Dipu de “Beques Post”, i durant les pròximes setmanes dos accions veuran el llum des del departament de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals. Per una banda, amb fons provincials, un beca per a tirar endavant un projecte ambiciós adreçat a la modernització i informatització del procés administratiu local; i per altra, i amb fons propis, tres beques per a que durant 1 any, tres joves puguen formar-se i posar en pràctica els seus coneixements en les àrees concretes de transparència i participació, promoció i desenvolupament local i cultura i arxiu municipal.

Orea i Requena van traslladar a Bartolomé Nofuentes la necessitat que “ part d’aquestos 36.000€ que amb fons propis va a desemborsar l’Ajuntament de Canals puguen tenir algun tipus d’ajuda o subvenció per part de l’Administració Provincial, ja que en cas d’aconseguir-ho, els ingressos repercutirien en més beques d’aquest tipus”. Requena, va informar al diputat que” l’equip de govern local ja ha destinat 45.000€ de fons propis en un projecte que ha donat treball a 11 veïns i veïnes durant 3 mesos a Canals i que la idea, de cara a 2017, és duplicar-ho”.

També, els regidors canalins van visitar  la Diputada de Joventut, Isabel García, amb la que Ricardo Requena tenia concertada una visita per informar-la sobre les accions novedoses que a Canals estan duent-se a terme en aquesta delegació. Requena va recordar a la diputada la voluntat que aquesta va mostrar cap a Canals,  l`estiu passat, per a col·laborar en alguns dels molts projectes que estan duent-se a terme.

 La diputada  va explicar quina és la nova política que la Diputació va a dur a terme en 2017 per  dinamitzar a la gent més jove i va poder observar que algunes d’aquestes accions ja estan fent-se a Canals i que d’altres veuran el llum també en el proper exercici.

 Per  finalitzar, li se va demanar ajuda concreta per a poder realitzar a Canals cursos per a joves que no sols els formen sinó que els oferisquen una possibilitat de treball en les àrees formades,  la diputada es va comprometre a estudiar-ho.

WhatsApp Portal de Xàtiva