[Vídeo] Xàtiva vibra al ritme d’Amaral en la Fira d’Agost 2021

685

Solopizza Xàtiva

Centelys

Després de molt de temps, Amaral ha tornat a Xàtiva de la mà d’un dia fresc en plena onada de calor. I és que, una fira tan especial com la d’aquest any necessitava una cantant especial per poder refrescar-la. I ha sigut tot un èxit!

El Camp La Murta s’ha omplit de gom a gom amb centenars de persones que han vingut de tot arreu per poder assistir hui a aquest concert inoblidable. Això si, respectant totes les mesures de seguretat vigents a causa de la situació sanitària de la COVID-19.

Amaral presentà a Xàtiva en seu nou àlbum “Salto al color i inicià el concert amb la cançó “Señales” per a, seguidament, emocionar-nos a tots amb el record de “Son mis amigos“, el seu single de 2005.

Els assistents, seuts a les cadires i sense poder alçar-se, van poder gaudir del grup musical durant més de dues hores on van tindre les emocions a flor de pell.

Posteriorment, i després de tres anul·lacions, a Xàtiva perfí vam poder gaudir del castell de focs artificials.

Salto al color” és el huité àlbum d’estudi de la banda. Les cançons van ser compostes per Eva Amaral i Juan Aguirre, excepte “Ondas do mar de Vigo“, cantiga composta pel trobador gallec Martin Códax.


Amaral és un grup musical espanyol de pop rock​ i rock​ originari de Saragossa format per Eva Amaral i Juan Aguirre. La seua discografia es compon de huit àlbums d’estudi, una edició especial i dos DVD en directe, des de 1998 fins a l’actualitat.

Estrella de mar, el seu àlbum més venut,​ ocupa el vint-i-quatré lloc en la llista de “Els 50 millors discos del rock espanyol“,​ confeccionada per la revista Rolling Stone, considerant que “va suposar l’enlairament definitiu d’Amaral, el disc que els va portar a la primera línia del rock espanyol“. En una altra llista d’aqueixa mateixa publicació, titulada “Les 200 millors cançons del pop-rock espanyol”,​ que engloba cançons de gèneres molt dispars però que formen part de la memòria col·lectiva d’Espanya, apareixen “Sin ti no soy nada” en el lloc 67 i “Como hablar” en el lloc 128. A més, Eva Amaral és considerada una de les millors vocalistes rock espanyoles.

Al llarg de la seua trajectòria musical, el grup ha collit nombrosos premis entre els quals destaquen tres Premis Ondas de la Música, deu Premis de la Música, dos MTV Europe Music Awards i el Premi Nacional de les Músiques Actuals.

WhatsApp Portal de Xàtiva