[VÍDEO] Xàtiva balla en contra de la violència de gènere

685

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Ahir, a les 12:05, va tindre lloc lloc la performance al carrer “un violador al teu camí” a la plaça de la Seu. Aquest acte forma part de les activitats programades a la setmana d’accions del 8M, organitzades per la Coordinació Feminista la Costera.

Tot seguit, van realitzar la coreografia a les escaleres del mercat (cridant l’atenció dels membres de govern que hi havien assistit a l’acte organitzat per Trail Serra Vernissa -PERIMETRAL RETT 2020-) i a l’oulet de la plaça de l’Ajuntament, on van llegit un manifest “en contra de la contra programació del Ajuntament per al 8M“.

En aquest enllaç podeu consultar la fotogaleria dels actes

“Un violador al teu camí” és una performance participativa creada per un col·lectiu feminista de Valparaiso (Xile) amb l’objectiu de manifestar-se en contra de les violacions als drets de les dones en aquest país. Consisteix en una coreografia urbana interpretada per dones de totes les edats amb els ulls vendats. Va ser al 25 de novembre del 2019 (dia internacional de l’eliminació de la violència contra la dona) quan va ser gravada i viralitzada a les xarxes socials.

La lletra ha estat adaptada i traduïda a diferents idiomes com el maputxe, el portuguès, el grec, el basc, el valencià, el gallec, l’alemany, l’hindi, el francès, l’anglès, el turc, l’àrab i el quechua cusqueyo. També s’ha adaptat al llenguatge de signes.

WhatsApp Portal de Xàtiva