Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Aquest divendres de vesprada ha començat la vacunació a Xàtiva per al personal docent de tot el departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. En total més de 5.700 persones passaran entre hui i el proper dijous 1 d’abril pel punt ubicat al pavelló Francisco Ballester.

Hui comença el principi de la fi d’aquesta pandèmia. Per a nosaltres és tot un orgull que la vacunació massiva s’inicie al nostre municipi”, ha indicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha manifestat que “ara més que mai hi ha que tindre cura i complir les mesures, perquè no podem donar cap pas enrere. De cara a les vacances que vénen hem de seguir mantenint la guàrdia perquè cometre una errada ara seria imperdonable”.

La gerent del Departament de Salut, Margarita Llaudes, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva. “S’ha muntat un gran dispositiu. És un exemple per a tots aquells ajuntaments que estan ara buscant referències de cara a la vacunació massiva a tota la població”. Llaudes ha afegit que aquest és “un moment històric, perquè és la primera vegada que es fa una vacunació com aquesta, a aquest nombre de gent, i en una pandèmia que ens està marcant a tots”.

WhatsApp Portal de Xàtiva