[Vídeo] Reviu l’espectacular directe de Lola Índigo en la Murta

1082

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Anit, públic de totes les edats va poder disfrutar de la popular cantant Lola Índigo. El concert va tindre lloc al Camp de La Murta i va ser el cinqué de la Fira d’Agost 2021.

Amb un directe intens i contundent, Lola Índigo va portar a escena el seu repertori musical. Abrigada per les seues ballarines, el seu espectacle es va convertir en un “viatge musical en mitat camí del pop, el trap i la música urbana“.


La madrileña Miriam Doblas, popularment coneguda com a Lola Índigo​ és una cantant i ballarina espanyola.

Va començar molt jove en el món artístic, destacant la seua faceta com a ballarina i coreògrafa. Va ser professora de ball i fins i tot va arribar a participar en alguns musicals. Com a ballarina va treballar a la Xina i Los Angeles al costat d’artistes de renom.
En 2010 va participar en el talent Fama Revolution de Cuatro.​

Però no va ser fins al cap del seu pas pel concurs musical Operación Triunfo en l’any 2017 quan va aconseguir una certa popularitat a Espanya, ja amb el nom de Lola Índigo,​ després de publicar-se al juliol de 2018 el seu primer senzill, «Ya no quiero ná», amb el qual va aconseguir la certificació de doble disc de platí al desembre de 2018.

WhatsApp Portal de Xàtiva