[Vídeo] Reviu l’emotiu concert de Xavi Sarrià en la Fira d’Agost 2021

253

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Amb sonoritats i instrumentació mediterrànies, l’espectacle de Xavi Sarrià s’endinsa en el repertori més emotiu, elaborat durant més de dues dècades en solitari i al capdavant d’Obrint Pas.

Des «Amb l’esperança entre les dents», «Alliberar-nos» o «No s’apaguen les estreles» fins a «Al país de l’olivera», «Si tanque els ulls» o «La flama». Cançons en format íntim i proper, vestides amb sonoritats i una instrumentació tradicionals.

Sis músics acompanyen Xavi Sarrià a l’escenari: dolçaina, llaüt, guitarra, baix, teclats i la veu de Key Day conformen un espectacle ideat per als temps actuals. Un format sorprenent, elegant i original dissenyat pel director artístic Martí Torras (Love of Lesbian, Els Catarres, El Diluvi). Un nou concepte transmèdia que inclou audiovisuals de manera que les cançons i les històries conflueixen per a emocionar-nos i omplir-nos de coratge i esperança.


El barcelonés Xavier Sarrià i Batlle és un escriptor i músic espanyol, cantant i guitarrista.

Pel que fa a la seua trajectòria musical, Sarrià és membre fundador del grup valencià Obrint Pas. Prèviament va formar part de la creació de Tant Es Val. Amb només 15 anys va conduir el programa de rock en català ‘El Celobert‘ de Ràdio Klara. Va ser un dels fundadors del segell musical autogestionat 45 Revolucions. Posteriorment, va ser un dels impulsors així com redactor del periòdic independent L’Accent, on era coordinador de la secció Internacional. Ha sigut col·laborador de Catalunya Ràdio i L’Accent.

Va estudiar filologia catalana en la Universitat de València juntament amb els cantants Feliu Ventura i Josep Nadal (cantant de la Gossa Sorda), el polític Alfred Remolar i l’escriptor Marc Pallarès.

En 2012, va guanyar el premi Ovidi a la millor lletra de cançó per ‘Al país de l’oliviera‘ inclòs al disc Coratge.​ El setembre del 2017 va publicar el seu primer disc en solitari després de la separació d’Obrint Pas, “Amb l’esperança entre els dents“.

WhatsApp Portal de Xàtiva