[Vídeo] L’ex-Ronaldos Coque Malla va posar veu a la cloenda de la Fira d’Agost 2021

109

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Coque Malla ens presentà anit al Camp La Murta el seu últim àlbum “¿Revolución?”, donant el punt final a l’atípica Fira d’Agost 2021.

Aquesta Fira, tal com va manifestar l’alcalde Roger Cerdà al seu discurs, ha sigut “una edició amb un format atípic” i “una edició que passarà a la història de Xàtiva” després que l’any passat es prenguera la difícil decisió de suspendre-la com a conseqüència de la pandèmia.

I es que aquest any no hem vist una fira comercial sectoritzada, sense atraccions, carrera de motos i tampoc s’ha portat a terme la Fira del Bestiar

Segons Roger Cerdà “Per a nosaltres era important reprendre la celebració per poder tornar a tenir certa activitat social i cultural a la nostra ciutat en unes dates que sempre són especials per a Xàtiva“.

Tots els actes han tingut una magnífica acollida i participació del públic, sempre en condicions en que es garantira la seguretat sanitària, i en quasi tots els espectacles dels tres espais escènics s’han exhaurit les entrades

A més a més, s’ha aconseguit un 90% d’ocupació dels hotels, l’Oficina de Turisme ha doblat les visites respecte a la primera quinzena d’agost i l’hostaleria també ha tingut una gran afluència durant tota la setmana.

Per aquest motiu, l’alcalde de Xàtiva a volgut donar les gràcies “a tots els treballadors municipals i també a tots els sectors de la ciutat que ens han ajudat a dur a terme aquesta Fira segura“.

Esperem que el proper any 2022 tot puga tornar a la normalitat i gaudir de la Fira de Xàtiva en tot el seu esplendor.


El madrileny Jorge Malla és un músic i actor espanyol.

Als 15 anys, juntament amb Ricardo Moreno, Luis García i Luis Martín va formar el grup de rock Els Ronaldos, del qual va ser la seua veu, guitarra i líder. La fama els va portar a fer gires per Espanya, Xile i fins i tot Cuba. El grup es va dissoldre en 1998.

A partir de llavors es va dedicar a la seua carrera en solitari i a la seua faceta d’actor.

En 1995 va col·laborar en l’èxit dels Rodríguez i en 2004 va assumir la direcció musical de l’espectacle “El otro lado de la cama“. En 2006 va col·laborar amb el grup musical Pereza i, en 2007, va col·laborar amb Ariel Rot.

En 2007 va tornar a reunir-se la formació original dels Ronaldos, però després de traure dos discos més, la banda va tornar a dissoldre i cadascun dels membres, Malla inclòs, va continuar el seu camí per separat.

Discografia en solitari

 • Soy un astronauta más (1999)
 • Sueños (2004)
 • La hora de los gigantes (2009)
 • La hora de los gigantes – Edición especial (2010)
 • Termonuclear (2011)
 • Termonuclear en casa de Coque Malla (2011)
 • Mujeres (2013)
 • Canta a Rubén Blades (2015)
 • El último hombre en la Tierra (2016)
 • Irrepetible (2018)
 • ¿Revolución? (2019)

WhatsApp Portal de Xàtiva