Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva i el Club d’Esports de Muntanya Trail Serra Vernissa, han realitzat la presentació de la VI Edició de la la Perimetrail Rett a la Serra Vernissa. Una carrera i marxa per muntanya que es realitza a Xàtiva aquest diumenge dia 27 de març i que és solidària amb l’Associació Espanyola de la Síndrome de RETT i la xicoteta Ainhoa, quI pateix aquesta rara malaltia.

Per part de l’Ajuntament, ha assistit Pedro Aldavero, regidor d’Esports, i per part del Club, el president Salvador Hernández i Vanessa López, membre de la junta organitzadora i mare d’Ainhoa.

En aquesta VI edició s’espera superar els 700 participants de l’última edició, celebrada al març de 2020, just abans de la pandèmia. Fins a la data de hui ja hi ha més de 630 inscrits entre les 4 modalitats que la componen.

El club Serra Vernissa ha preparat una bonica carrera de muntanya, la Trail, de 21km que donarà la seua eixida a les 8:45h. A continuació es donarà l’eixida a la carrera curta, l’Sprint, de 12km, que serà a les 9.30 hores. A les 10 prendran l’eixida els participants del Canicross i a les 10.01 els prop de 300 marxadors. Aquestes dues últimes proves recorreran un mateix circuit de quasi 8km. L’arribada de totes les modalitats està prevista a partir de les 10:30 a la Plaça del Mercat, on també es realitza l’eixida.

La prova ofereix a públic i participants un recorregut especial, amb uns paisatges de gran bellesa i espectacularitat i de gran valor històric. Transcorre per tota la Serra del Castell, El Calvari, La Penya Roja, La Solana, la Serra Vernissa amb la seua Creueta i Vèrtex Geodèsic, la Penya Sant Dídac i Les Llomes Planes. A més l’arribada a meta recorrerà el casc antic, baixant des de la Porta del Socors, La Nevera, l’Ermita de Sant Josep, l’Ardiaca, baixant per la Plaça de la Seu, en un emocionant i vertiginós descens fins a la meta, situada a la Plaça del Mercat.

El club Serra Vernissa vol agrair a l’Ajuntament, patrocinadors i col·laboradors, voluntaris, públic, participants i a tota la ciutat de Xàtiva, el suport i esforç perquè tot isca bé en aquest dia tan especial.

WhatsApp Portal de Xàtiva