Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Centenars de veïns del Carraixet i del barri antic de Xàtiva s’uneixen per a exigir a l’Ajuntament de Xàtiva una solució immediata als gravíssims problemes causats per la gestió municipal de la xarxa de distribució d’aigües potable.

Segons els seus representants, la problemàtica més greu se centra en dos problemes:

Centenars de veïns del Carraixet, que viuen en zona urbana i paguen impostos com una zona urbana, no disposen d’aigües potables a les seues cases” han exposat. “El subministrament d’aigua d’un pou – continuen – no és adequada ni per a cuinar ni per a la dutxa“.

Aquests veïns denuncien que sanitat va obligar al propietari del pou, i com a responsable subsidiari a l’Ajuntament, a clorar per a minimitzar riscos com a mesura pal·liativa i “han fet cas omís“. “El Govern municipal exigeix que córreguen els veïns amb el cost de la infraestructura per a tindre accés a l’aigua potable, desatenent les seues obligacions” han declarat als mitjans de comunicació.

D’altra banda, centenars de veïns del barri antic han denunciat que pateixen des de fa anys continues fugides del Depòsit de Sant Josep, fet que provoca insuportables humitats a les seues cases i, puntualment, inundacions que provoquen un gravíssim problema d’insalubritat. Denuncien que aquests fets afecten els nostres patrimonis i suposen un imprevisible problema de seguretat i ecològic. “L’actual Govern municipal ni tan sols atén la Sentència judicial que exigeix la reparació” han finalitzat.

WhatsApp Portal de Xàtiva