València no vol quedar-se a casa

224

Solopizza Xàtiva

Diverses de les grans avingudes de sortida de València s’han col·lapsat aquest divendres per la intenció de centenars de vehicles d’abandonar la ciutat cap a l’interior i altres zones de costa de la Comunitat Valenciana.

La Policia Nacional i la Policia Local han muntat controls en les principals artèries de sortida, la qual cosa ha provocat aturs com els que s’aprecien en el vídeo, en l’Avinguda de les Corts Valencianes.

Molts dels vehicles que abandonen de la ciutat de València incompleixen l’estat d’alarma, segons fonts policials, i per això estan sent sancionats. Per exemple, la sortida de Corts Valencianes dóna accés a l’interior de la província de València i a les comarques de Camp de Túria, on milers de valencians tenen la seua segona residència.

El vídeo ha estat gravat al voltant de les 14 hores, per la qual cosa també hi havia molts vehicles que tornaven del treball. Per això, aquesta vesprada les xarxes socials s’han omplit de valencians que defenien als conductors, al·legant que a eixes hores la retenció es devia al control policial i al fet que les persones tornaven a casa després de la seua jornada laboral.

Un col·lapse habitual els divendres laborals, però que no hauria de ser tal en estat d’alarma.

WhatsApp Portal de Xàtiva