Una veïna de Bixquert denuncia cremes il·legals a un xalet

1260

Solopizza Xàtiva

Una veïna de Bixquert ha denunciat a aquest medi que, des de fa setmanes, un altre veí, també de Bixquert, hi ha estat realitzant cremes il·legals al seu xalet. “Es tracta d’un xalet de l’entrador del Club de Camp-Arcaetes on s’estan realitzant cremes quan a l’inquilí li ve de gust, creant així enormes fogueres“. Cal recordar que actualment les cremes nocturnes estan prohibides.

Les telefonades a les forces de seguretat que ha realitzat aquesta veïna no han fet més que augmentar la seua preocupació, ja que ningú s’ha presentat per a avaluar els fets denunciats. “Vaig telefonar a la Policia Local de Xàtiva, a la Guàrdia Civil i, per últim, al 112 tal com la Guàrdia Civil em van indicar. Però allí no va aparéixer ningú i l’individu va continuar cremant quan va voler“.

Segons el testimoni d’aquesta veïna i el seu fill, les cremes al xalet han sigut continues durant aquest mes d’agost. Estan preocupats pel fet que sols quan es produïsca un incendi greu, les forces de seguretat actuaran. “Durant el mes d’agost, cada 2 dies a partir de les 20-21 h i a vegades fins a les 23 h, fins i tot dies en què van superar els 40° de temperatura. El diumenge 30 d’agost va fer dues fogueres, una a cada costat de la casa, molt prop de pins de grans dimensions. Vaig telefonar al 112 en dues ocasions i no em van fer cas, també vaig cridar a la Guàrdia Civil i la Policia Local i tots dos em van dir que telefonara al 112. A dia de hui encara no ha acudit ningú i aquest individu continua cremant, estan esperant que hi haja un incendi?

WhatsApp Portal de Xàtiva