Una nova edició del campus Maria Pina d’estiu torna al Genovés

64

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

És evident que a vinculació de Maria Pina al poble del Genovés i més si cap al Club de Bàsquet es cada vegada més estreta i possiblement siga perquè totes dues tenen en compte que l’educació de les xiquetes i xiquets en categories de formació és el més important. Una relació que va molt més enllà de l’esport i que sempre té com a objectiu principal el formar persones, això si, utilitzant el bàsquet com a ferramenta por portar-ho a terme.

El futur de la societat passa pels nostres xiquets i xiquetes, i nosaltres tenim l’obligació de formar-los per a que futures generacions ocupen un món millor” comentava el club en confirmar el campus d’estiu de Maria. “L’esport és un vehicle conductor per construir una societat més justa sempre que es rodege de persones que creuen aquesta
idea, i Maria ho és en majúscules. Formar persones i al mateix temps aprendre bàsquet és una combinació que transpira èxit pels tots els costats.”

Per això el Club Bàsquet Genovés, és un dels grans beneficiats de tota aquesta vinculació ja que és conscient del que suposa que un campus com el de Maria estiga estiu rere estiu al Genovés, “al final no sabrem com agrair-li a Maria tot el que fa pel bàsquet del nostre poble tant de manera directa com indirecta. No és gens fàcil mantindré l’activitat d’un esport en període vacacional i Maria fa que el bàsquet en el nostre poble continue i de quina manera.

Poder comptar en un campus de bàsquet al Genovés però fer-ho de la mà de Maria Pina és un privilegi. Sols tenim paraules d’agraïment per a ella, gran jugadora però millor persona. Maria en algún moment deixarà de ser jugadora, però la Maria persona continuarà i nosaltres podrem presumir d’haver-la conegut. Moltes gràcies Maria per comptar amb el nostre poble i el nostre club”.

Un campus que començarà el proper 4 de juliol i que s’allargarà durant 3 setmanes, fins el 22 de juliol, en un pavelló que mantindrà l’activitat d’aquest esport.

Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web de la pròpia Maria (www.mariapina.pro) i de segur que, degut a la gran quantitat de seguidores i seguidors en que compta aquest campus, tancarà les inscripcions més prompte que tard.

El campus Maria Pina és un campus diferent, on la visibilitat a diferents aspectes d’àmbit social sempre estan present, la qual cosa dona un plus de qualitat i de complement en la formació de totes i tots. Així ho afirma la pròpia Maria després de confirmar aquest Campus “L’ objectiu durant aquetes setmanes no és altre que les nostres jugadores i jugadors siguen felices, aprenent a través de l’educació esportiva i la inclusió. Al nostre campus és obligatori somriure”. Un campus per gaudir d’un estiu formació i d’esport.

WhatsApp Portal de Xàtiva