Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

L’aplicació contindrà informació sobre els monuments de la ciutat, rutes turístiques i continguts d’utilitat pel visitant. Tota aquesta informació serà accessible des de l’APP sense necessitat de disposar d’una connexió a internet, sent molt útil per aquells turistes estrangers que no disposen de connexió o que no en facen ús com a conseqüència de l’alt cost del roaming.
L’APP podrà descarregar-se de forma gratuïta en Apple Store i Google Play Store des de punts de descàrrega gratuïts situats a les oficines de turisme i el Castell.

Una ferramenta al servei del turista

Amb l’objectiu de millorar l’experiència de la visita, l’APP facilitarà mitjançant l’ús de la tecnologia GPS l’orientació en el recorregut pels carrers de la ciutat amb un sistema de notificacions per proximitat a punts d’interès (POI) de cada monument. Aquestes notificacions disposaran d’un enllaç a la fitxa del monument que en alguns casos es complementarà amb una audioguia explicativa. Aquesta funcionalitat permetrà els usuaris que passegen per la ciutat comptar amb informació quan siga necessària, sense necessitat de cercar el contingut en l’aplicació.

Audioguies del Castell

Alta funcionalitat sol·licitada pels tècnics de turisme són les audioguies del Castell. Les persones que visiten el Castell amb l’APP instal·lada rebran un avís quan es troben prop d’un punt d’interès, que els oferirà la possibilitat d’escoltar un àudio explicatiu del mateix. Aquest sistema substitueix el vell i obsolet mètode de lloguer de lectors d’audioguies.

Què visitar, on i quan?

L’aplicació comptarà amb un menú fix natiu amb dos ítems principals: un d’ells navegarà als continguts encapsulats i l’altre mostrarà una vista amb els monuments propers que podran ser visualitzats en mode mapa o llista de text.
En clicar un punt del map, anomenat POI (Point of interest), l’aplicació mostrarà la informació del POI desitjat en una vista auxiliar. Pel que fa a la llista de POI, es mostraran els punts ordenats per distància, de més prop a més lluny. Aquest menú també disposarà d’accés a pàgina d’inici i opcions de configuració (idiomes i activació-desactivació de notificacions de proximitat).

Notificacions push en el smartphone per anunciar esdeveniments

Aquests avisos apareixeran en el terminals dels usuaris en ocasions especials, per a comunicar informacions d’interès com ara: inauguració de la Fira de Xàtiva, inici del Festival Nits al Castell, exposicions, Firall, Corpus Christi, etc. Es mostraran en format text a l’usuari en el seu mòbil i contindran un enllaç en una vista de web dins de la pròpia aplicació.

WhatsApp Portal de Xàtiva