Un veí de Xàtiva mata a la seva parella d’un tret al cap a Villanova de Castelló

L'home ha afirmat que el tret que va causar la mort de la dona s’havia produït de manera accidental

6235
La víctima Mònica Espinosa i el seu presumpte assassí Juan Salvador

Solopizza Xàtiva

Ahir, dia internacional de la dona treballadora, ens deixava Mònica Espinosa, presumptament assassinada per la seva parella Juan Salvador (conegut a Xàtiva amb el sobrenom de “el niño“).

Mònica va ser ingressada a l’Hospital de la Fe a València la nit del dissabte amb mort cerebral a causa d’un tret al cap realitzat per la seva parella i, malauradament, ens va deixar ahir.

El presumpte assassí va ser detingut eixa mateixa nit en Villanova de Castelló i va ingressar en presó provisional sense fiança, acusat d’un delicte d’assassinat amb circumstàncies agreujants de parentesc i comès per raons de gènere.

Encara que les fonts parlen d’una relació “tòxica”, no hi ha constància de denúncies per mals tractes. El que si sabem és que Mònica va intentar trencar la relació diverses vegades, però sempre tornava al seu costat.

L’Ajuntament de Xàtiva, en condemna per l’assassinat masclista, convoca un minut de silenci per a demà 10 de març a les 12 hores a la porta de l’Ajuntament. Tamnateix, l’Ajuntament de Canals ha escrit un comunicat condemnant l’assassinat.

WhatsApp Portal de Xàtiva