EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El bicampió mundial de motociclisme, Ricardo Tormo, ja té el seu llibre infantil il·lustrat, obra de la qual ha estat realitzat per l’editorial Reclam amb la col·laboració l’Ajuntament de Canals.

L’autor de l’obra Josep Blay i l’il·lustrador Albert Quiñones relaten la vida del pilot d’Aiacor amb dibuixos de les seues victòries, de les seues motos, dels seus familiars i amics.

Aquest exemplar pertany a la col·lecció “Com a casa, a cap lloc” on es troben històries reals dels personatges valencians més destacats.

La presentació d’aquest llibre es durà a terme aquest dimecres, 29 de maig, a les 19 h al Pavelló Ricardo Tormo de Canals. L’acte comptarà amb la presència dels regidors de Cultura i d’Educació de l’Ajuntament de Canals, Loli Sanchis i Edu Badal, respectivament, i dels autors del llibre il·lustrat. Tots ells estaran acompanyats per amics i familiars del bicampió. Tot seguit, visitaran el museu, situat a la planta de dalt del pavelló, que du el seu nom.

A més a més, el consistori regalarà 600 exemplars als alumnes de quart de primària perquè coneguen la vida d’aquest veí tan il·lustre.

WhatsApp Portal de Xàtiva