Solopizza Xàtiva

Fotografia: Festes de Canals

Una parella de joves hondurenys, de 30 i 31 anys, han mort a Canals després de ser atropellats per un vehicle. La Policia Local ha detingut al conductor en el mateix lloc dels fets, donant positiu en alcohol i drogues. Les dues víctimes són parella hondurenya, un home de 31 anys i una dona de 30 que tenien un bebé d’edat molt primerenca.

El sinistre ha ocorregut al voltant de les 03.30 hores de la matinada en l’avinguda València per causes que investiga ara la Guàrdia Civil.

Segons ha informat ‘Levante-EMV’, pel que sembla, l’origen de l’accident hauria tingut lloc en un pub d’aquesta localitat després d’una discussió en la qual l’ara detingut, veí de Canals, hauria sigut agredit. Després d’això, hauria agafat el seu cotxe amb la intenció d’atropellar a les persones amb les quals havia discutit.

No obstant això, i segons han informat altres mitjans de comunicació, les víctimes mortals no tenien res a veure en aquest altercat.

Tres dies de dol

L’Ajuntament de Canals, “consternat” després d’aquest “fatídic succés” que “s’ha cobrat dues vides innocents“, ha decretat tres dies de dol institucional a partir d’aquest dilluns, “com a símbol de condol i en suport a les famílies afectades per la tragèdia“.

El consistori ha contactat amb les i els familiars damnificats per a traslladar-los les seues condolences i per a “ajudar en allò que s’estime necessari“.

WhatsApp Portal de Xàtiva