Un concert i una xerrada centren les activitats del «IncrescendoFest»

El concert correrà a càrrec del grup Som3 mentre que la xerrada serà impartida per Jordi Reig, membre del grup valencià Al Tall

41

El Festival de Música de Cambra «IncrescendoFest» comptarà aquest cap de setmana amb dues cites, un concert del grup Som3 programat per al dissabte a les 19:30 hores a Santa Clara, i una xerrada de Jordi Reig Bravo que tindrà lloc el diumenge a les 12 al Museu de Belles Arts-Casa de l’Ensenyança.

Som3 és un grup format per Amparo Vázquez (flauta), Francesc Albero (piano i acordió) i Òscar Vila (guitarra i baix) degut a la col·laboració en diferents projectes amb l’agrupació teatral xativina Teatre de la Lluna. A partir d’aquella col·laboració, i sense cap tipus de regularitat, els tres components es reuneixen per gaudir d’un tipus de música com és el folklore.

El programa del concert portarà a visitar indrets com ara Caracas, Río de Janeiro, Dublín o Buenos Aires, ja que comptarà amb interpretacions folklòriques des d’Argentina, Brasil, Irlanda, Veneçuela o Centreeuropa.

D’altra banda, diumenge tindrà lloc la xerrada «La música tradicional valenciana des d’una perspectiva etnomusicològica», a càrrec de Jordi Reig Bravo, integrant del grup de música valenciana i mediterrània Al Tall des de 1986 fins la seua dissolució en 2013. Jordi Reig és a més Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, coordinador de l’arxiu sonor de música tradicional valenciana «Fonoteca de Materials», funcionari de carrera del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques i professor, entre d’altres.

WhatsApp Portal de Xàtiva