Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

La rapera Tesa actuarà en Canals dins de la programació del COMcert!

La rapera valenciana Tesa oferirà un concert en Canals el dissabte 20 de novembre a les 20.00 hores. Aquest s’inclou dins de la programació que ha preparat el COMcert!, el col·lectiu Ovidi Montllor.

Tesa compta amb un estil únic que l’ha portada a liderar una escena urbana valenciana en creixement i expansió constants. La seua música, que barreja hip hop clàssic amb música electrònica i altres influències urbanes, parteix de tres constants fonamentals: Arrels, Feminisme i Festa.

En aquesta gira es presenta “Rural”, pel que canta gran part de les cançons de l’àlbum. No obstant, cançons que ja són himnes com “Dones” o “Rebesnéts del tio Canya” no faltaran en el concert que es durà a terme al Centre Cultural Calixte III amb entrada gratuïta i fins a completar aforament.

El Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) és una associació que va nàixer l’any 2004 amb l’objectiu de donar-li a la música en valencià “la dignitat i la projecció que es mereix als mitjans de comunicació”, com ells mateixos proclamen al seu web.

Actualment aquest col·lectiu compta amb més de 100 grups integrants i tracta també de cohesionar internament el sector dels músics i cantants que s’expressen en valencià, de manera que puga facilitar el foment del treball en xarxa i les relacions fluïdes entre els professionals d’aquesta plataforma.

“La familia Addams” serà la protagonista de la nova entrega de cinema infantil a Canals

El pròxim diumenge, 14 de novembre, els més menuts i menudes de la casa gaudiran d’una nova sessió de cinema infantil amb la pel·lícula “La familia Addams” del director Greg Tieman.

La pel·lícula mostra com Gómez i la seua dona Mortícia preparen la visita de la seua nombrosa família per a celebrar la ”Mazurka amb sabre” en honor a Pugsley, un ritu d’iniciació per a convertir-se en un home digne de la família Addams. Però, mentre estan immersos en els preparatius, els Addams ignoren que la seua veïna, el fenomen televisiu Margaux Needler, planeja construir una comunitat prefabricada just davall de la seua.

El director Greg Tieman també es posa al capdavant de la segona part d’aquesta saga d’animació anomenada “La familia Addams 2: La gran escapada”.

La pel·lícula tindrà lloc al Centre Cultural Calixte III a les 17.00 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva