Trufi en adopció

46

Hola gatuns!

Hui volíem compartir amb vosaltres aquesta moneria. Una gateta que ens recorda al nostre bombó Tremen, que ja va ser adoptada.

Ens demanen ajuda per a trobar-li una llar a aquesta gateta. Va aparéixer de sobte per un col·legi d’un municipi pròxim a Xàtiva i algunes persones van començar a donar-li menjar. Ens conten que és super bona, que no té por a les persones.
Com passa en moltes ocasions, als xiquets i algunes professores els encanta la visita d’aquesta minina però, no obstant això. a altres persones no. Aquestes últimes persones pretenen cridar a la gossera per a solucionar el que alguns consideren el “problema” (ens estalviarem els comentaris…).

Naturalment aquesta gateta no mereix el final que alguns pretenen donar-li, és afectuosa i confiada amb tothom, així que us demanem màxima difusió per a trobar-li un acolliment o una llar. La persona que ens contacta pot costejar l’esterilització, però necessitem traure-la ja del carrer.

ADOPTA i salva una vida, ACULL i ajuda a canviar una vida. No canviarem el món, però si el seu món 💗

Si vols ser casa d’acollida o adoptar a algun d’aquests tresorets envia un WhatsApp al 688892273 o un correu electrònic a: una.huella.en.el.corazon@gmail.com

👉 Tu eres part important en aquest projecte. Ajuda al fet que puguen tindre una oportunitat.

APADRINA, FES-TE SOCI, DONA. Tu eres la clau del canvi, sense tu no podem salvar vides

Caixa Popular: ES27 3159 0004 6324 9483 0025
https://www.teaming.net/unahuellaenelcorazon
PayPal: Una.huella.en.el.corazon@gmail.com
Una huella en el corazón Xàtiva (Valencia)

Facebook: CES Xàtiva

No oblides donar-li a compartir, un sol 👉 click 👈 pot canviar la seua vida

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva