Tres esportistes del centre ocupacional la costera convocats per la selecció valenciana de hoquei

418

Solopizza Xàtiva

Ali Escuriet, Quico Lapiedra i Sergio Morales disputaran un torneig internacional a Barcelona amb la Selecció Valenciana de Hoquei.

Aquest cap de setmana, la seleccionadora valenciana de hoquei per a persones amb diversitat funcional ha fet pública la llista de seleccionats per a jugar un Torneig Internacional a Barcelona, organitzat pel club Polo d’aquesta ciutat. Entre els convocats hi ha tres jugadors del centre que participen en el programa de Hoquei Especial que es porta a terme en les instal·lacions del Poliesportiu Carmen Beteró de València.

Una bona notícia per al centre que veu recompensat l’esforç que els propis esportistes estan realitzant setmana rere setmana. Des del centre ocupacional comentaven que “és un motiu més per creure en el poder inclusiu de l’esport, al mateix temps que ens dona la possibilitat de que, mitjançant l’esport, i en aquest cas el hoquei, esportistes amb diversitat funcional poden viure experiències en events importants, la qual cosa suposa un plus de motivació per als mateixos esportistes de cara a la continuïtat de que realitzen esport”.

El torneig tindrà lloc els propers 9 i 10 de desembre a les instal·lacions del Real Club Polo de Barcelona.

C.O. La Costera

WhatsApp Portal de Xàtiva