Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Aquest matí, l’alcalde Roger Cerdà ha presentat en roda de premsa el nou web institucional amb què contarà la Fira d’Agost 2017. Tota la informació relativa a la Fira d’Agost 2017 es troba disponible a la url www.firaxativa.com

El alcalde ha explicat que aquest és un pas més del procés d’actualització de la Fira posat en marxa per l’equip de govern. Segons Cerdà, “dins del procés de modernització i promoció de la Fira d’Agost, era necessari incrementar i millorar el posicionament digital en Internet de la nostra festa gran. És un canvi d’imatge que se suma a totes les novetats d’enguany en quant a l’organització de la Fira. És important que, igual que l a nova web de turisme ha aconseguit traslladar cap a fora una millor imatge de la ciutat, adaptarem la imatge de la Fira de manera acorde amb els nous temps i les noves realitats”.

La nova eina de comunicació de la Fira compta amb més 100 actes institucionals, de música, teatre, cultura, animació al carrer, esdeveniments esportius, etc. Els usuaris podran consultar per àrees d’interés o per dia de programació a través d’un calendari. Una completa guia d’activitats, molt intuïtiva, en què cada esdeveniment compta amb una pàgina pròpia personalitzada, amb el seu contingut detallat, l’horari exacte, la ubicació en el mapa de la ciutat i les condicions d’accés.

Firaxativa.com és un web de disseny molt atractiu i responsiu, és a dir, adaptat completament a telèfons mòbils i tauletes. D’aquesta manera, els visitants poden fer qualsevol consulta des dels seus dispositius mòbils, en el moment i amb un sol clic. Així mateix, qualsevol canvi d’última hora podrà ser inclòs al web.

De la mateixa manera, el nou web Firaxativa.com inclou tota la informació pràctica que puga ser d’interès per als ciutadans. Un mapa virtual de la ciutat informa de la ubicació de tots els punts d’interès: espais escènics, serveis públics, punts d’informació, àrees de descans, policia local i protecció civil. Finalment, Firaxativa.com també s’adreça als firers, els quals poden trobar la nova ordenança que regula la Fira, així com tota la documentació i els tràmits necessaris per a formar part de l’esdeveniment més important de l’estiu xativí.

WhatsApp Portal de Xàtiva