Tot preparat per a rebre els Reis Mags en l’Alcúdia de Crespins

532

Un altre any més el seu majestats, els Reis Mags d’Orient, visiten el poble de l’Alcudia de Crespins que ja espera amb emoció la seua arribada del dia 5. Els xicotets, que entre altres coses han ajudat a decorar l’arbre de nadal instal·lat a les portes de l’ajuntament ja van donar les seues cartes a l’emissari dels Reis que va visitar el poble el 22 del passat desembre.

La Regidora de Cultura i Festes ha organitzat per a enguany una cavalcada que “esperem siga del gust de tot el poble” segons paraules de la regidora Yasmina Calabuig. Els Reis Mags arriben al poble sobre d’una “guagua” vintage precedida per un grup de motos custom clàssiques que obriran la cavalcada. A més els festers d’enguany participaran disfressats d’animals repartint caramels als assistents. La cavalcada la tancarà la banda de música local interpretant temes de la cultura popular. A partir de les 18:00h i amb eixida des de l’escola d’infants de l’Avinguda Corts Valencianes, els Reis recorreran el poble pel carrer Sant Vicent fins a arribar a la Plaça de la Constitució on des del balcó d’ajuntament donaran el seu discurs.

Amb este acte l’ajuntament de l’Alcúdia de Crespins tancarà els actes de l’Agenda Nadalenca organitzada per la Regidoria de Cultura i Festes de l’Alcúdia de Crespins que va començar el dia 21 de desembre amb l’Audició de Nadal de l’Escola de Música de l’Alcúdia de Crespins. L’endemà, 22 de desembre, s’organitza la visita de l’Emissari Real amb regals per a totes i tots els socis de l’AMPA Ceip La Sénia i es va interpretar l’obra de teatre “El venedor de humo”. El divendres 23 en l’església se celebra un concert de mà de l’Orquestra Abalsants. Per al 29 de desembre desenrotllar Tallers de Manualitats Infantils amb la col·laboració de l’AMPA Ceip La Sénia que acaba amb el sorteig de regals per a les xiquetes i xiquets participants en els tallers. El divendres 30 va haver-hi un altre concert però esta vegada de la mà de l’Orquestra Addaggio. Ja en este 2017 el 4 de gener hi ha previst un berenar infantil amb xocolate i bambes. Els actes de l’agenda es tanquen el pròxim 5 de gener amb la cavalcada dels Reis Mags d’Orient que arribaren per a fer feliços als xiquets del poble.

WhatsApp Portal de Xàtiva