Tot apunt per a una nova Fira Comercial a Canals

71

Solopizza Xàtiva

Centelys

El dissabte vinent, dia 28 de setembre, tindrà lloc la segona Fira Comercial a Canals d’este 2019, sota el lema “Fem Comerç, Fem Canals”. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la regidoria de Promoció Socioeconòmica junt amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris “ASSOCIEM” de Canals.

Si ens apropem a Canals el dissabte podrem gaudir de prop de 50 empreses on trobarem les millors ofertes en roba de dona, home, xiquet, moda esportiva, sabates, roba per a la llar, regals, joieria, flors, articles artesanals, llibres, complements, automoció… tot a uns preus molt interessants i amb l’atenció especialitzada i de qualitat que caracteritza el comerç local de Canals.
A més de l’activitat comercial, la fira oferirà per a l’entreteniment dels més menuts castells inflables, una ludoteca amb jocs gegants, tallers de reciclatge i un taller de robòtica.

A més a més, la música i l´animació està garantida durant el transcurs de la Fira Comercial, mitjançant l´animació amb speaker i la connexió en directe a càrrec de l’Emissora Municipal de Canals Ràdio, que emetrà un programa especial des de les 11:00 h del matí.

Amb l’esdeveniment es pretén crear un espai propici, on els empresaris puguen interactuar amb el mercat i promocionar els seus béns i/o serveis. No només té com a objecte la venda de productes, sinó construir relacions amb els clients i efectuar nous contactes comercials, tot conjugat en un ambient lúdic i atractiu oferit a veïns de Canals i comarca.

El regidor delegat de l’àrea Vicent Tornero , manifestà que “amb accions com aquestes considerem que és una de les millors formes de donar a conéixer l’oferta de productes i serveis que tenim al poble, a més de brindar la possibilitat de contactar en un mateix espai, amb possibles proveïdors, conéixer la competència i comparar preus en un ambient distés”.

La Fira Comercial quedarà ubicada en l´Avinguda Vicente Ferri, eix vertebrador de la localitat, junt a la plaça Pont del Riu, des de les 9.00 h del matí fins a les 20.00 hores de la vesprada- nit.

WhatsApp Portal de Xàtiva