Torna la tradicional Marxa Peregrinació Canals – Basílica

108

Solopizza Xàtiva

El proper dissabte, 2 d’octubre, es durà a terme la tradicional Marxa Peregrinació a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats a València després d’un any en blanc com a conseqüència de la pandèmia.

Com a novetat, i amb motiu de les restriccions, enguany la peregrinació compta amb un reduït nombre de participants, 75 persones provinents de Canals i voltants. A banda d’açò, la marxa continua amb el mateix recorregut i les mateixes parades. I amb 73 kilòmetres de distància que separen les dues poblacions.

Els participants eixiran des de la Lloca a les 06.00 hores de la matinada. La primera de les parades es realitzarà a Alberic per a esmorzar, seguidament s’esperaran al Pont de Gavarda per a reagrupar-se i continuar fins a Alginet on dinaran i continuaran el seu recorregut.

Com és tradicional, en la Creu Coberta de València es tornaran a agrupar per a entrar tots junts escoltats per la Policia Local. S’espera que hi arriben a la Basílica cap a les 20.00 hores de la vesprada.

Segons assenyalava, Ricardo Faura, president de Mapeba, organitzadors de la Marxa, «és molt important que la gent que vulga veure arribar als participants a la Basílica i animar-los cal que hi acudisquen als laterals de la mateixa perquè la plaça de la Reina es troba en obres i és necessari mantindre la distància de seguretat per tal d’evitar aglomeracions».

WhatsApp Portal de Xàtiva