Teatre per a menuts/des i grans, joves voluntaris i nous nínxols a Canals

74

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Aquest dissabte 12 de juny, el centre cultural Calixt III de Canals tancarà la temporada teatral amb l’obra “ANESTESIADAS” d’Olympia Metropolitana i que comptarà amb els actors valencians Lola Moltó, Cristina García , María Juan,David Nácher,Rafael Calatayud i Arantxa González. L’obra començarà a les 20.00h., el preu de les entrades és de 8 euros i es poden adquirir al web agenda canals.com.

Mentre el diumenge i també al Centre Cultural Calixt III es durà a terme l’obra infantil “ROB” de Teatre de l’Abast, serà a les 19.00 h. amb entrada gratuïta fins a completar aforament.

28 joves de Canals s’encarregaran de vigilar les nostres serres durant l’estiu

28 voluntaris mediambientals s’encarregaran aquest estiu de vetlar per les nostres serres. El proper 1 de juliol començaran els treballs de vigilància, cura i manteniment de les masses forestals del terme de Canals. Unes tasques que es desenvoluparan fins mitjans del mes de setembre.

Nous nínxols per al cementeri municipal de canals

La Regidoria de Cementeri de l’Ajuntament de Canals ha conclòs fa uns dies la construcció de 80 nous nínxols, situats als carrers 206 i 207 del cementeri municipal.

Es tracta de nínxols prefabricats de formigó, una opció que simplifica l’execució, millorant les condicions higiènic-sanitàries d’aquest tipus de construcció, així com la rapidesa de l’obra, que ha estat coordinada per la brigada d’obres i serveis.

Amb aquest projecte, el consistori atén les necessitats d’ampliació de places per als soterrars de la localitat.

WhatsApp Portal de Xàtiva