aspromivise

Aquest mes d’octubre hem posat en marxa aquest projecte ja que son molts els artistes que durant anys d’una forma o altra han participat en les tasques del taller, proporcionant-nos dissenys, participant en activitats… i ara hem pensat en una nova participació que porta una convivència mes gran entre les persones usuàries del Centre Ocupacional i artistes.

Tan artistes com tu pretén que els artistes locals, que en aquest ocasió tenim la sort de comptar amb Carmen Caldes, Maria Gosalbes, Patricia Bolinches, Pablo Perello, Rebeca Colomer, Rosa Maset i Adela Pons, participen en una jornada de convivència amb els usuaris/usuaries. Obtenint material artístic elaborat conjuntament usuaris i ells, i ser així una jornada enriquidora per a les dos parts.

aspromivise

Aquestes jornades tindran lloc els mesos d’ octubre i novembre, per a que d’aquesta forma en el mes de desembre pugam fer una exposició de totes le s obres resultants per posar-les a la venta, per a que els beneficis siguen per a ASPROMIVISE.
Més avant anirem informant de les dates i lloc de l’exposició.

Per ara l’experiéncia esta siguent molt enriquidora per a tots, ja hem comptat amb la visita de Carmen Caldes i Adela Pons.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Matricula EOI