EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

VoluntadECO: Por un Mundo + ECO
La Regidoria de Joventut i el Consell dels Joves de Gandia organitzen un Taller de Voluntariat Ambiental, VoluntadECO. Aquest taller forma part del Servei de Voluntariat Juvenil Mediambiental VoluntadECO que es vol instaurar en la ciutat de Xàtiva, com un servei necessari més per a la prevenció, vigilància, condicionament i manteniment dels espais naturals de la ciutat. El taller va dirigit a joves majors de 16 anys interessats en el medi ambient i en formar-se de cara a realitzar un voluntariat ambiental.

Aquest tindrà lloc el dijous 29 i divendres 30 de juny de 18.00 h a 21.00 h, en la Casa de la Joventut de Xàtiva. És gratuït i limitat a 30 participants. A més, als participants se li donarà un diploma acreditant la realització del taller de voluntariat ambiental.

Com a continguts del taller es tractarà la normativa estatal i autonòmica en l’àmbit del voluntariat, i de voluntariat ambiental en particular, els deures i drets dels voluntaris en les seues tasques, quins són els requisits fonamentals per ser voluntari, quina és la seua responsabilitat civil de cara a la tasca a exercir, les tasques concretes que solen realitzar (vigilància, neteja d’espais naturals, desbrossar, plantar, condicionament de terrasses agrícoles i sendes, realització o canvi de senyalística, etc.) o coneixements sobre la prevenció de riscos naturals, com el risc d’incendis, risc d’inundacions, risc d’esllavissades o risc d’erosió.

Des de la Regidoria de Joventut de Xàtiva us convidem que participeu en el taller i ús comprometeu a cuidar el nostre entorn.

WhatsApp Portal de Xàtiva