El taller d’ocupació “Torreó VII” arriba a Canals i Aiacor gaudeix de l’espectacle “Circus”

45

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

A Canals s’inicia el Taller d’Ocupació “Torreó VII”

Aquest matí s’ha dut a terme la presentació del Taller d’Ocupació Torreó VII que s’inicia el pròxim dilluns 3 de gener. A l’acte han acudit l’equip docent, l’alumnat i l’alcaldessa de Canals, Mai Castells.

Una vegada finalitzada la presentació, tant els alumnes com l’equip docent, han visitat les instal·lacions on s’impartiran les classes i on l’alumnat realitzaran les pràctiques.

Cal recordar que aquest programa formatiu-ocupacional impartirà els certificats professionals de primer i segon nivell en “Activitats auxiliars en vivers, jardins i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes” i en “Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbrica”.

Un total de 19 persones aturades de Canals, 9 en l’especialitat d’obra i 10 en la de jardineria, se’n beneficiaran d’aquests tallers de 1920 hores de formació al llarg de l’any. El projecte ascendeix a 482.716’ 80 euros i està subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’alcaldessa Castells ha donat la benvinguda i l’enhorabona als allí presents i els ha encoratjat a seguir endavant amb la seua formació.

Vesprada de màgia circense en Aiacor amb l’espectacle “Circus”

La plaça Juan Carlos I d’Aiacor acollirà aquesta vesprada, a les 17.00 hores, l’espectacle de màgia “Circus” del jove mag valencià Carlos Barfi.

L’esdeveniment serà una mescla de màgia, música i circ que entretindrà als més menuts i menudes de la casa. Qualitat, joventut, experiència i ritme s’uneixen en cadascun dels seus espectacles per a oferir un show ple d’humor i molta diversió, on el factor sorpresa sempre està present.

Carlos Barfi compta amb una llarga experiència professional amb més de 10 anys dedicats al món de l’espectacle i la màgia en general regalant somriures a tots aquells que assisteixen als seus espectacles.

WhatsApp Portal de Xàtiva