Taller de Teatre 2.0

44

La Regidoria de Joventut organitza EL TALLER DE TEATRE 2.0, que es realitzarà el dissabte 19 de Gener d’11.00 h a 12.30 h en la Casa de la Joventut de Xàtiva.

Hi ha molts gèneres teatrals: la farsa, la comèdia de l’art, la performance, el mim, la dansa teatre, el teatre musical, l’òpera, els teatres de titelles i d’ombres xineses, o el teatre de carrer. En aquest taller ens centrarem en la comèdia.

Seran els i les participants els que elaboren una xicoteta obra de teatre a partir de situacions quotidianes i divertides, creant els diàlegs, les escenes, els personatges, la trama i el desenllaç de la història. Serà un taller on els i les participants podran fer ús de la seua creativitat, les seues habilitats artístiques i expressió corporal.

El taller és totalment gratuït i no cal cap tipus d’experiència ni coneixement previ. Per apuntar-se, heu de vindre a la Casa de la Joventut o bé, tocar per telèfon o enviar un correu electrònic. Des de la Regidoria de joventut i el Centre d’Informació Juvenil, animem a tots i a totes els i les joves amb inquietuds teatrals o artístiques a què s’apunten per gaudir d’aquest taller.

L’horari d’atenció és matins de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de dilluns a divendres de 17 a 20 h.

WhatsApp Portal de Xàtiva