Taller d’autodefensa transfeminista col·lectiva en la Vall d’Albaida

989

El pròxim dilluns 18 i dimarts 19, ambdós dies de 18:00 a 21:00h, a la seu del Consell local de la Joventut i Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, s’impartirà un taller d’autodefensa transfeminista col·lectiva.

“Des de la plataforma de Dones en Xarxa ens va arribar la proposta de RUTASFEMINISTAS, un grup de dones d’Argentina que duen anys d’experiència entrenant autodefensa des d’una perspectiva feminista. A l’assemblea feminista d’Ontinyent Les Merudes, amb la col·laboració del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent i ACPV – Casal Vall d’Albaida, ens va semblar una oportunitat única per aportar un taller d’autodefensa amb perspectiva de gènere, més enllà del que coneixem com taller d’autodefensa personal a Ontinyent”.

Aquesta activitat parteix de dinàmiques que s’originen del joc, que conceben el cos com una integritat que inclou el físic, la veu, els sentits i les emocions.

“Amb tot, esperem generar un espai de confiança i de cura mitjançant eixos de treball com l’autopercepció i el sentit propioceptiu, la intuïció, dominar les tècniques de respiració, desenvolupar la confiança en nosaltres mateix, la percepció de l’entorn, la defensa i l’atac i l’autodefensa en mobilitzacions.”

El taller està destinat a dones, lesbianes i transsexuals. El preu del taller és de 5€ i les inscripcions es poden fer a rutasfeministas@riseup.net.

WhatsApp Portal de Xàtiva