Sweet English, nou servei d’Acadèmia Marbe

El centre de reforç extraescolar de Xàtiva Acadèmia Marbe (Porta de Sant Francesc 10, 1) inclou un nou servei als matins del dissabte per a l’etapa d’Educació Infantil: Sweet English

98

Academia Marbe és una acadèmia de reforç extraescolar per a alumnes d’Educació Infantil, Primària i ESO, on a més d’ajudar amb les dificultats o dubtes de les matèries escolars, a Acadèmia Marbe també es treballa altres aspectes bàsics del procés educatiu, com ara l’inici de la lectura i lectoescriptura en l’etapa d’Educació Infantil, i la comprensió lectora i les tècniques d’estudi en les etapes d’Educació Primària i ESO. A més, els matins dels dissabtes duen a terme els seus “Dissabtes Divertits”, on es realitzen tallers de tot tipus (cuina, manualitats, risoteràpia, entre altres) i on a partir del mes d’octubre, s’inclourà un nou servei anomenat “Sweet English”.

“Sweet English” anirà destinat a xiquets i xiquetes de 3 a 5 anys, i tindrà una duració de 1 hora i 30 minuts (de 10:00h a 11:30h). Els més menuts s’iniciaran d’una manera divertida i lúdica en l’adquisició d’un nou idioma: l’anglès. Mitjançant el joc, la manipulació, la música i les manualitats, aniran assolint nous conceptes relacionats amb el seu entorn més immediat, ja que la millor manera d’aprendre és a través de les experiències diàries que es duen a terme a través dels seus sentits.

Acadèmia Marbe naix fa quatre anys amb la intenció de cobrir les necessitats dels xiquets i les xiquetes des de l’etapa de l’Educació Infantil, perquè aquesta és considerada l’etap  més important del desenvolupament dels infants, on aprenen destreses que els serviran per sempre. Degut a la COVID-19 han adaptat les seues instal·lacions amb punts de desinfecció, cartells informatius, mesura de temperatura, pantalles protectores a les taules, distancia de seguretat, entre altres.

Continuen treballant en grups reduïts d’uns 8 alumnes, per tal de garantir una atenció personalitzada, i han afegit un grup nou als matins (de 10:00h a 11:30h) per a tots aquells alumnes d’ESO que vulguen reforçar matèries als matins els dies que NO han d’assistir a classe, ja que degut a la COVID-19 en alguns centres educatius els alumnes van a classe dies alterns.

Per a més informació, es pot contactar amb Acadèmia Marbe a través del telèfon 622659513, a les seues xarxes socials (Facebook i Instagram) o al seu correu electrònic academiamarbesc@gmail.com

WhatsApp Portal de Xàtiva