Subvenció, reconeixement i «Nits al riu» a l’Alcúdia de Crespins

228

Solopizza Xàtiva

Centelys

L’Alcúdia de Crespins rep 17.300 € de la Diputació per al desenvolupament d’activitats culturals

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut més de 17. 300 euros de la Diputació de València per a la Programació Cultural Municipal i Festes Populars (SARC als pobles) 2022.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament, Amparo Albalat, ha valorat molt positivament la resolució de la Diputació perquè «ens permet enriquir i complementar els pressupostos municipals en matèria de Cultura i ampliar l’oferta al poble amb cultura de qualitat».

L’Alcúdia de Crespins reconeix la gran feina de les associacions i esportistes en la Gala de l’Esport

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va elogiar, divendres passat, el teixit esportiu local amb la celebració de la Gala de l’Esport 2022. Un sopar de reconeixement, que una edició més es va convertir en un èxit de participació, i que va reunir a més de 200 persones entre autoritats polítiques municipals, membres de les associacions esportives més populars del poble i esportistes que ja estan despuntant en les seues categories. El Club de Patinatge, el Club de Futbol, l’Associació de Columbicultura, el Club de Pàdel i el Club de Circ i Dansa Fantasy són algunes de les moltes associacions esportives que es van reunir al pati del col·legi la Sénia per gaudir d’aquest ja tradicional acte.

En la Gala es va guardonar a esportistes, entitats i persones involucrades en l’esport del poble. En total van ser vint guardons els que la regidoria va entregar, entre ells van destacar el reconeixement a Francisco Masia que es va convertir en un homenatge pòstum per la seua tasca en l’organització de les curses de la Pujada a la Plana, i el de la jove promesa del pàdel, Mar Munera, número 1 de la Comunitat Valenciana i número 6 d’Espanya en la seua categoria.

Finalment, com va recalcar el regidor d’Esports, Gerard Gimeno l’objectiu de la gala «és valorar el treball i l’esforç tant dels esportistes com d’aquells que suporten els clubs del poble i destacar els mèrits assolits en cada categoria«.

Tornen les «Nits al riu» a l’Alcúdia de Crespins

  • Des de Cultural s’ha programat una oferta cultural variada amb el propòsit d’amenitzar els divendres d’estiu amb música en directe

Amb l’arribada del mes de juliol tornen a l’Alcúdia de Crespins les «NITS AL RIU» tots els divendres de 23:30 a 00:30 hores. Unes nits musicals que comencen demà, 8 de juliol, amb l’actuació del grup Triacoustics.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’ha organitzat per a aquesta edició “una oferta cultural variada amb el propòsit d’amenitzar els divendres de juliol i agost amb música en directe”, ha explicat l’edil de l’àrea, Amparo Albalat qui ha explicat que les actuacions es duran a terme a la zona del «xiringuito» del Riu Nou, a més a més, anima a la gent a participar, ja que com remarca és una molt bona ocasió «per baixar a sopar al riu i gaudir alhora tant del nostre paratge natural com de les actuacions culturals en directe«.

WhatsApp Portal de Xàtiva