“SOS Jardí de la Pau” fa una crida urgent a l’Ajuntament de Xàtiva

779

Solopizza Xàtiva

Com molts veïns de Xàtiva saben, al nostre municipi existeix la plataforma de veïns “SOS jardí de la Pau”, en defensa d’un Jardí de la Pau i carrers adjacents segurs, nets i en calma.

Aquesta plataforma va nàixer arran dels problemes que generaven a aquest jardí certes persones que hi anaven a veure, generant malestar entre els veïns a causa de la brutícia que generaven i els crits i les baralles que allí és portaven a terme.

En el dia d’ahir, aquesta plataforma va denunciar a les seues xarxes socials la situació del pàrquing de la Baixada del Carme, on el 27 de juliol certs individus van escampar brutícia, van trencar botelles i, inclús, van fer allí les seues necessitats. Segons la plataforma, aquesta brutícia va ser netejada pel servei de neteja dels propietaris.

Per aquesta raó, la plataforma va fer ahir una crida urgent a l’Ajuntament de Xàtiva, especialment al seu Alcalde i al Regidor de Policia i Seguretat Pública.

Bona Vesprada, Senyors Cerdà i Giner.

La situació que torna a viure el Jardí de la Pau no és bona, diverses vegades durant els últims 15 dies s’han concentrat persones per consumir begudes alcohòliques, obviant les obligacions pel que fa a distància social, ús de mascareta, possibilitat de fumar, a més a més de les habituals molèsties que causen al veïnat, amb crits, i obligant-los a donar la volta pel carrer de la Baixada del Carme o per les escales entre el teatre i el Jardí de la Pau. També ens consta que es desplacen entre el Jardí de la Pau i la Glorieta José Espejo.

Continuen produint-se unes acumulacions de Botelles i Llaunes que aquestes persones consumeixen de forma contínua durant tot el dia i es produeixen discussions, miccions i deposicions al Jardí.

De la mateixa forma aquestes persones segueixen freqüentant aquesta zona que té el Col·legi Públic Gozalbes Vera donant un mal exemple als nostres xiquets i joves.

Diverses vegades han sigut les que els hem demanat reforç de la presència policial i sembla que passen uns dies i després obvien la zona. Els exhortem a què actuen abans que es produïsca un brot de Covid de tipus social i puga afectar els veïns i comunitat educativa de CP Gozalbes Vera“.


Segons declaracions del Regidor de Policia i Seguretat Pública, Juan Giner, a aquest mitjà “la policia local continua fent actuacions puntuals en el jardí. Aquesta gent va desplaçant-se periòdicament per diferents zones de Xàtiva. També actua la nacional”.

WhatsApp Portal de Xàtiva