Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Fidel Molina, president de SOS Hostaleria, ha demanat hui al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que amplie el toc de queda de les 22 a les 22:30 h. El president dels hostalers valencians considera que si a partir de hui, bars i restaurants podran obrir fins a les 22 h, “no té lògica que els clients hagen de marxar-se abans d’aqueixa hora per a complir amb el toc de queda”. Molina ha remés hui una carta al president de la Generalitat en la qual li demana “30 minuts de marge” perquè els clients puguen “apurar” les consumicions i permetre’ls “poder tornar a les seues cases sense por de ser denunciats per incomplir el toc de queda”.

Molina assegura que “no estan demanant la lluna”, només demana que les mesures que s’adopten es prenguen “pro hostaleren un moment en el qual el sector acumula pèrdues en la facturació de més del 44%. En opinió del president dels hostalers valencians, malgrat la limitació d’aforament, ampliar l’horari de tancament fins a les 22 h “és una bona notícia sempre que, efectivament, els clients puguen acabar de sopar a aqueixa hora i no hagen d’anar-se abans per a haver de complir amb el toc de queda”.

Aquesta petició dels hostalers valencians coincideix amb l’inici de la campanya “Avança la teua hora del sopar mitjançant la qual SOS Hostaleria demana als valencians que avancen l’hora del sopar per a “salvar els nostres negocis”. Els hostalers demanen que tots els que decidisquen avançar el seu sopar per a ajudar a l’hostaleria pugen una fotografia en la qual apareguen sopant amb l’etiqueta #yocenoalas8.

WhatsApp Portal de Xàtiva