Solopizza Xàtiva

Centelys

Javier Vaquero afrontarà el mes vinent de maig el gran repte de la TITAN DESERT, com ja anunciarem setmanes enrere.

Davant la gran exigència física que requerirà la prova per la distància a recórrer i l’entorn desèrtic en el qual es desenvoluparà, cal afegir, com ja sabeu, que l’esportista xativí és cec. El que és, sens dubte, una fita personal per a ell i, amb total seguretat, es convertirà en una inspiració per a moltes persones amb dificultats físiques.

A tot acò, també cal afegir l’exigència econòmica que requereix tota la logística, hostalatges, desplaçaments, assegurances, inscripcions, etc. Per a ajudar-lo a tal fi, podrà comptar amb el patrocini de SOLOPIZZA XÀTIVA.

La veterana Pizzeria xativina, que complirà aquest mes d’agost 18 anys a Xàtiva, no va dubtar a cooperar en aquest esdeveniment esportiu, de seguida que va saber de semblant aventura.

Javier és client de la pizzeria des de fa molts anys, i com ell mateix diu “sempre procura sopar una bona pizza els dies previs a entrenaments exigents“.

La preparació física i mental sempre cal completar-la amb una bona alimentació i per a això, Javier compta des d’ara amb una útil informació nutricional que li aporta la Pizzeria per a valorar energèticament les kcal que consumeix.

Des de SOLOPIZZA XÀTIVA, ens confirmen que aquesta informació estarà disponible aquest mateix mes publicada en les seues xarxes socials.

WhatsApp Portal de Xàtiva