EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Consorci Provincial de Bombers de València ha anunciat recentment una iniciativa solidària protagonitzada pels bombers de Xàtiva. L’associació de bombers de la ciutat ha fet una donació per sumar-se a l’ona de suport a la jove xativina Carla Maronda, coneguda a les xarxes socials com @miss.maronda.

Carla Maronda és una veritable lluitadora que ha aconseguit reunir el suport de diversos col·lectius, associacions i institucions de la zona. La seva història de superació i valentia ha inspirat a molts, i ara també compta amb el recolzament dels bombers de Xàtiva, que han decidit aportar el seu gra d’arena per ajudar-la en aquest moment tan difícil.

Aquesta mostra de solidaritat demostra una vegada més el compromís dels bombers amb la seva comunitat, no només en la seva tasca diària de protegir i servir, sinó també en iniciatives que promouen la unitat i el suport mutu entre els ciutadans. La força de la comunitat es fa evident en moments com aquest, on la unió i l’ajuda mútua esdevenen fonamentals per afrontar qualsevol adversitat.

Aquesta iniciativa solidària dels bombers de Xàtiva és un testimoni més de la importància de la col·laboració i el suport comunitari. A través de gestos com aquest, es construeix una societat més forta i empàtica, capaç de superar qualsevol repte.

WhatsApp Portal de Xàtiva