Solopizza Xàtiva

El Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil de Vallada dins de les constants vigilàncies per a la prevenció de caça il·legal, ha procedit en els últims dos mesos a la confiscació de tres gàbies parany utilitzades per a la captura d’animals silvestres i domèstics sense cap mena d’autorització.

Arran de les actuacions, el Seprona ha alliberat d’aquests paranys a una geneta i un gat domèstic. Tots dos animals es trobaven amb vida i presentaven bones condicions higienicosanitàries.

Fruit de les investigacions dutes a terme pels agents del Seprona de Vallada, s’ha investigat a dos homes de nacionalitat espanyola, de 53 i 62 anys d’edat. La comissió d’aquests tres presumptes delictes, relatius a la protecció de la flora, fauna i animals domèstics, es fonamenta en la utilització de la caça de mitjans no selectius per a la fauna.

També s’ha procedit a la confiscació de tres gàbies paranys metàl·lics. Aquestes eren utilitzades per a la captura dels animals que representaven un risc per als interessos dels presumptes autors.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

WhatsApp Portal de Xàtiva