obres

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Les obres han comptat amb 273.839,93€ subvencionats per la Diputació de València per a la rehabilitació i adequació de l’edifici per reunir les activitats futures de l’escola d’adults. Durant l’obra, a mesura que avançaven els treballs, al comprovar l’estat i com estaven construïdes algunes de les zones que sustentaven l’immoble, es va valorar necessari modificar el projecte inicial.

Les obres tenien un període previst de 6 mesos que s’ha vist ampliat a 8 ja que les actuacions previstes s’han hagut de modificar amb l’objectiu de solucionar les deficiències que es trobaven en l’immoble. Entre altres, s’ha reforçat l’estructura, s’ha reforçat la cimentació dels murs de càrrega i s’ha canviat la coberta de l’edifici.

Ricardo Requena, regidor d’Educació, ha destacat que «esperem que al llarg del 2019, amb la partida creada i aprovada amb el pressupost del 2019 i amb la subvenció sol·licitada, es puga finalitzar l’adequació d’aquest edifici tan emblemàtic per a tot el poble que serà fonamental per a la formació dels adults».

Pròximament, l’equip directiu del CMFPA de Canals visitarà l’edifici, acompanyats per l’arquitecte municipal i el regidor d’Urbanisme, per començar a treballar en l’organització i distribució de les aules, entre altres decisions prèvies a traslladar l’activitat diària al nou immoble.

WhatsApp Portal de Xàtiva