Setmana cultural a Canals amb cinema infantil, teatre i espectacle de dansa

47

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Vesprada d’aventures al cinema infantil de Canals amb la projecció de “Dora y la ciudad perdida”

El pròxim diumenge 21 de novembre, a les 17.00 hores, al Centre Cultural Calixte III hi haurà una nova entrega del cinema infantil amb la pel·lícula “Dora y la ciudad perdida” del director James Bobin.

La pel·lícula, d’imatge real, tracta de Dora l’exploradora, qui després d’haver passat la major part de la seua vida explorant la jungla al costat dels seus pares, res podria haver preparat a Dora per a l’aventura més perillosa a la qual mai s’ha enfrontat: l’institut. Dora, junt amb Botes, Diego i un desorganitzat grup d’adolescents hauran de salvar als seus pares i resoldre el misteri ocult després d’una ciutat perduda d’or.

Dora y la ciudad perdida” està protagonitzada per la jove Isabela Merced qui està acompanyada pels actors i actrius Eva Longoria, Michael Peña i Danny Trejo, entre d’altres.
El director James Bobin és tot un expert en cinema infantil amb cintes tan conegudes com “Alicia a través del espejo”, “Los Muppets” o “La misteriosa Sociedad Benedict”.

L’obra de teatre “Señora de rojo sobre fondo gris” esgota les entrades a Canals

L’actor José Sacristán presenta el pròxim 3 de desembre l’obra de teatre de Miguel Delibes anomenada “Señora de rojo sobre fondo grisexhaurint les entrades poques hores després de posar-se a la venda.

Però abans d’aquesta obra teatral, es durà a terme l’espectacle de dansa “EXPRESS”, que tindrà lloc el divendres 26 de novembre, a les 22.30 hores, al Centre Cultural Calixte III.

La companyia de circ “Faltan 7” mostra en l’espectacle “EXPRESS” una funció fresca on es conjuga l’humor amb diferents disciplines circenses on destaca la presència dels números acrobàtics femenins, a més de tècniques com el masteler xinés, la bàscula, els equilibris i el clown.

Els integrants de la companyia són: Ina Gruener, Luca Sartor, Fifi Rosenblat, Mónica Suárez, Paula Garo, Naikel Blázquez, Moran Shoval i Libby Halliday.

Aquesta obra ha guanyat el premi al millor espectacle de carrer “FETEN 2019” i el primer premi “CIRCADA OFF 2018”.

Cal recordar que les entrades per a “EXPRESS” estan a la venda al web www.agendacanals.com i també es poden aconseguir de manera presencial a Ca Don José en horari de matí i vesprada.

WhatsApp Portal de Xàtiva