Sés i el grup Les Kol·lontai oferiran un concert especial dins del Festival Música i Lletra

1164

La cantautora galega Sés i el grup de cantautores Les Kol·lontai oferiran un concert especial dins del Festival Música i Lletra.

Dissabte 10 de juny a les 21h a la plaça del Mercat de Xàtiva, Sés i Les Kol·lontai oferiran un concert en col·laboració amb els establiments associats al col·lectiu Gent del Mercat.

Sés és una cantautora corunyesa de trajectòria ascendent i imparable que després de la seua irrupció l’any 2011 és considerada com “la revolució de l’escena musical gallega”.

L’estil de SÉS barreja amb les dosis exactes rock’n roll, tradició oral gallega i certa cadència de la cançó d’autor llatinoamericana amb actitud punk, reivindicativa amb un maneig escènic extraordinari. Tot amanit amb un discurs valent, nou, contundent i directe.

Completaran la nit les cantautores Montse Castellà, Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal sota el nom de Les Kol·lontai. S’uneixen per reivindicar la llibertat i la igualtat a través de cançons que parlen de dones que lluiten i estimen. Prenen el nom d’Alexandra Kol·lontai que va ser la primera dona ambaixadora de la història, ara fa 100 anys.

Una nit especial

Els establiments associats al col·lectiu Gent del Mercat, s’encarreguen de cooperar per convertir el 10 de juny en una nit inoblidable. Engalanaran la plaça per convertir el Mercat en un autèntic club de cançó. Reforçant el seu servei habitual per aconseguir un ambient distés i agradable.

Entrada lliure

Sés i Les Kol·lontai donaràn pas a Albert Pla i Diego Cortés (16 de juny). Enguany, El Festival Música i Lletra es completa amb l’actuació a la plaça de la Bassa de Carles Pastor dissabte 20 de maig a les 23h i l’actuació de Sílvia Tomàs Trio (15 de juny, Plaça del Mercat) i la cantautora uruguaiana Inés Saavedra (17 de juny, a la terrassa de Casa La Abuela).

El Festival més meridional de la cançó d’autor

El “Festival Música i Lletra. Xàtiva, cançó d’autor” es consolida com el festival més meridional de la paraula cantada. Una cita de referència per a la presentació de nous treballs i propostes que el converteix en un festival estratègic d’especial atenció. La segona edició del festival obre les portes a les actuacions al carrer durant els mesos de maig i juny a la ciutat de Xàtiva.

Per als actes amb entrada a la web del Gran Teatre de Xàtiva o a la Casa de la joventut els dies laborables de 12h a 14h.

WhatsApp Portal de Xàtiva