Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

22.09.2021 | Sandra García i Elena Luna

Dissabte passat al matí es va disputar el primer torneig de pretemporada per a equips de Futbol-8 femení organitzat pel Ciutat de Xàtiva CFB. Ontinyent, Alginet i Gandia van ser els encarregats d’acompanyar al Ciutat en un torneig que va significar, per a moltes jugadores xativines, el seu debut com a futbolistes.

Les més xicotetes de la secció femenina del club van gaudir molt aquesta experiència i van dur a terme el que les seues entrenadores, Maria Sanchis i Laura Llobell, els havien ensenyat en els seus primers entrenaments. Per al record els quedarà el primer gol marcat per Àgueda, que va emocionar i molt a totes les seues companyes i familiars. També per a les jugadores dels equips sèniors del CDX, que van estar ajudant i animant a les més xicotetes del club.

L’equip vencedor del torneig va ser CDEB Ontinyent.

D’altra banda, l’equip infantil-cadet femení va disputar un nou amistós, aquesta vegada contra l’Ontinyent en Les Pereres i amb un resultat final d’empat a dos gols. Les jugadores d’Andrea Tormo van demostrar que van millorant en el pla individual per a com en el col·lectiu per a arribar a oferir la seua millor versió en la lliga.

Per part seua, l’equip sènior A va disputar la seua segona trobada de pretemporada contra la UD Alzira en el camp municipal Venècia. Les de Rocío Hervás van estar molt encertades durant tot el partit, amb una bona disposició tàctica i bon joc, demostrant que l’equip ja va agafant forma de cara a la temporada. No obstant això, la UD Alzira es va emportar el triomf per 1-0.

Finalment, el sènior B, dirigit per José Enrique Sanchis, va empatar fora de casa contra el Massanassa CF. La primera part de la trobada, les xativines no van trobar en cap moment el seu joc, no obstant això, van ser capaços d’anar-se’n al descans amb el resultat de 0-1 a favor. Ja en la segona part, l’equip es va recompondre i dominó a plaer, però un gol de falta de les locals va servir per a empatar el partit.