Se celebra a Canals el dinar del Mercadet Solidari 2022

83

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Divendres passat se celebrava el tradicional dinar del Mercadet Solidari amb els i les alumnes i professors/es de l’IES Francesc Gil i del Col·legi Sant Antoni Abat de Canals.

A l’àpat també va estar convidada Mai Castells, l’alcaldessa de Canals, qui es va complaure de la invitació i va voler assistir a participar de l’acte on es va anunciar l’import recaptat al Mercadet.

Aquest xec, valorat en 5.705 euros es lliurarà, aquest any, a Càritas Ucraïna per tal de col·laborar en la causa.

L’èxit en aquesta campanya solidària mostra, una vegada més, la implicació del jovent canalí en pro d’aconseguir una societat millor, humil i cooperativa.

Des del Consistori volem agrair i donar l’enhorabona a totes i tots. Per una banda per l’organització i la coordinació de l’alumnat i el professorat i, per altra banda, a la ciutadania de Canals per l’acollida, la participació i la col·laboració.

El departament de Serveis Socials de Canals concedeix quasi 18.000 euros en ajudes durant el mes de maig

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Canals ha atorgat 17.893,74 euros en el mes de maig.

Aquesta quantia està destinada a la concessió de 234 ajudes distribuïdes en ajudes d’emergència, seguretat alimentària, protecció d’aigua i de llum i, del que s’han beneficiat un total de 598 persones.

El pagament dels rebuts de l’aigua i la llum, així com l’abastiment de menjar són les tres ajudes més demandades entre les persones que més ho necessiten.

Des del consistori es treballa cada dia per a garantir els drets socials i les necessitats bàsiques de la ciutadania.

WhatsApp Portal de Xàtiva